nieuws

Samenwerking Maison met Circuit Zandvoort

Catering

Het circuitpark Zandvoort en Maison van den Boer ondertekenden deze week een overeenkomst tot exclusieve samenwerking. Maison gaat de exploitatie van zowel de VIP-catering als de publiekscatering op het circuit verzorgen.

Samenwerking Maison met Circuit Zandvoort

Het contract is getekend voor een periode van drie jaar. Volgens Circuitpark Zandvoort past dit binnen het beleid van hun topsportlocatie.

‘ Culinaire beleving en de stoere wereld van autosport zijn belangrijke tools binnen de relatiemarketing’, zegt het bedrijf.

Maison van den Boer is een dochteronderneming van de Koninklijke Van den Boer Groep. De onderneming is voornamelijk werkzaam binnen Nederland, Duitsland en België, maar verzorgt in 2010 ook de horeca van het Nederlands paviljoen op de World Expo 2010 in Shanghai.

Reageer op dit artikel