nieuws

Samenwerking Sodexo remote sites en Planon

Catering

Sodexo heeft haar krachten gebundeld met Planon. Dat bedrijf is een toonaangevende aanbieder van Integrated Workplace Management Solutions. Het programma Maintenance Management Solution zorgt voor onder meer voorraad- en onderhoudsbeheer van Sodexo.

Samenwerking Sodexo remote sites en Planon

Sodexo bedient wereldwijd 1260 zogeheten remote sites, waaronder offshore boorplatforms en mijnbouwlocaties, meldt Planon. Sodexo wilde een geavanceerd onderhoudsbeheersysteem en een partner met ruime kennis en ervaring; uiteindelijk viel de keuze op Planon.

Sodexo gebruikt de Maintenance Management Solution, dit Planon-systeem ondersteunt Sodexo in de volle breedte: van voorraad- en onderhoudsbeheer tot werkorderbeheer en helpdeskfunctionaliteit.

Bovendien kan de oplossing, afhankelijk van toekomstige behoeften, worden uitgebreid met uiteenlopende modules, zoals energiebeheer, wagenparkbeheer en beveiliging.

Volgens Planon hebben vooral de klanten van Sodexo baat bij de genomen keuze, omdat het systeem de efficiëntie aanzienlijk zou verhogen. Ook heeft het bedrijf haar best practices erin doorgevoerd.

Meer Sodexo:

Reageer op dit artikel