nieuws

Samenwerking Vitam Catering en versketen

Catering

Cateraar Vitam is een ‘exclusieve’ samenwerking aangegaan met versketen Mijn Boer. Boeren leveren via hun eigen keten rechtstreeks aan consumenten. Mijn Boer zal voor Vitam elke dag de lekkerste producten bij boeren en tuinders rond Amsterdam gaan selecteren.

Samenwerking Vitam Catering en versketen

Boeren in Noord-Holland, verenigd onder de naam ‘Mijn Boer’, leveren samen een groeiend assortiment van duurzaam geproduceerde AGF, vlees, zuivel en kruidenierswaren aan consumenten in de omgeving. Met de opening van de verswinkel MarQt in Amsterdam heeft het initiatief een impuls gekregen.

Onlangs is Vitam de samenwerking met de versketen aangegaan. Dagelijks levert Mijn Boer haar verse producten aan bij de restaurants van Vitam. De bedrijfs- en onderwijscateraar gaat met de keten (samengestelde) producten ontwikkelen en ‘exclusief’ aanbieden aan haar gasten.

Vitam stelt dat de gasten in toenemende mate oog hebben voor gezonde voeding, voor duurzaamheid en voor eerlijke producten. Naar eigen zeggen ligt het versaandeel van het door Vitam gevoerde assortiment aantoonbaar hoger ten opzichte van de benchmark.

Reageer op dit artikel