nieuws

Schoolcatering van Albert Heijn gewild in aandachtswijken

Catering

Albert Heijn biedt donderdag aan bijna 130.000 leerlingen in Nederland van groep 8 van basisscholen een klassenlunch aan. Opvallend dit jaar is het aantal scholen in aandachtswijken dat inhaakt op het initiatief van de marktleider.

Schoolcatering van Albert Heijn gewild in aandachtswijken

De deelname van scholen in die wijken groeit dit jaar met meer dan 25 procent, van 237 naar 291 scholen. In totaal kunnen ruim 4600 basisscholen donderdag 22 april bij hun plaatselijke Albert Heijn een uitgebreid lunchpakket ophalen.

Albert Heijn organiseert de lunch dit jaar voor de vijfde keer. Dit betekent dat in de afgelopen jaren ongeveer 500.000 gezonde lunches zijn uitgedeeld. Albert Heijn wil naar eigen zeggen met de lunch leerlingen laten ervaren dat gezond eten niet alleen lekker is, maar ook gezellig kan zijn.

Meer schoolcatering:

Reageer op dit artikel