nieuws

Sessie over toekomst cateringbranche

Catering

Cateraars komen op 25 september bij elkaar tijdens een ronde tafelsessie bij Seats2meet.com in Utrecht. Gesproken wordt over de toekomst van de cateringbranche in de sociale media als Twitter, Hyves of YouTube.

Sessie over toekomst cateringbranche

Besproken wordt welke mogelijkheden sociale mediatoepassingen kunnen bieden voor de cateringbranche. Hoe gaan cateraars anticiperen op de behoeften van ‘generatie Y’? Hoe zorgt men er anno 2009 voor dat men zich als cateraar onderscheidt? Dat zijn de vragen die gesteld worden bij de bijeenkomst. Ook worden de trends in de cateringsector besproken.

Initiatiefnemer Jeroen van der Schenk is expert sociale media. Hij werkte onder andere bij Golden Tulip Hotels en NH Hoteles. Zijn eerste ‘brainwave’ die geleid heeft tot dit initiatief is te lezen via Jeroenvanderschenk.nl.

De bijeenkomst bij Seats2meet begint om 12.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Reageer op dit artikel