nieuws

Sint-cadeaus voor personeel contractcateraar

Catering

De medewerksters van Leo op het werk! zijn donderdag 19 november verrast. Op de Nationale Dag van de Cateringmedewerker kregen zij diverse Sint-cadeaus. ‘De Sint is vroeg dit jaar.

Sint-cadeaus voor personeel contractcateraar

De directie van contractcateraar Leo op het werk! zette de dames op de locaties hoogstpersoonlijk in het zonnetje. Ze speelden daarbij voor Sinterklaas. Voor iedere medewerkster was er goed gevulde tas met cadeaus én een gedicht.

‘‘Leo is er trots op; 17 enthousiaste medewerkers die het hele jaar door de Lekkerste lunch op tafel zetten.. dat moet gevierd worden!’. En met de Nationale Dag van de Cateringmedewerker had er geen betere datum gevonden kunnen worden.

Rijnierse: ‘Zet cateringmedewerker in het zonnetje’

Nationale dag van de Cateringmedewerker afgeslankt

Reageer op dit artikel