nieuws

Site voor vergelijking partycateraars

Catering

Een nieuw fenomeen heeft z’n intrede gedaan in de partycateringwereld. Op een speciaal daarvoor gestarte site worden aanbieders van food & beverage met elkaar vergeleken. Het lijkt een extra verkoopinstrument.

Site voor vergelijking partycateraars

De site cateraars-vergelijken is sinds kort online. Een tamelijk uniek fenomeen. De site is opgezet door het Rotterdamse bedrijfje Tellus BV. Als de bezoeker van de site de keuze maakt uit provincie en postcodegebied, volgt een lijst met cateraars in de nabijheid van zijn woonplaats.

Ook overzicht grote steden
Consumenten in de grote steden hebben slechts een druk op de knop nodig voor een lijst. Uiteindelijk kan direct om een offerte worden gevraagd. Dit lijkt op een extra verkoopinstrument voor cateraars. Die kunnen zich overigens ook aanmelden voor de site. Plaatsing is gratis, er is wel betaling verschuldigd voor ontvangen aanvragen. Elke aanvraag wordt maximaal aan zes cateringbedrijven verstuurd.

Reageer op dit artikel