nieuws

Smaak Bedrijfscatering lanceert concept voor eigen beheer

Catering

Een nieuw concept voor bedrijfscatering in eigen beheer. Dat wordt gelanceerd door Smaak Bedrijfscatering in Soest. ‘Bedrijfscatering in eigen beheer is in veel gevallen een uitstekende oplossing voor het bedrijfsrestaurant. Echter, het ontbreekt organisaties vaak aan een visie omdat het niet uw core business is’, zo meldt het bedrijf op zijn website.

Smaak Bedrijfscatering lanceert concept voor eigen beheer

Smaak Bedrijfscatering laat verder weten dat bedrijven daardoor gebonden zijn aan ‘een dure contractcateraar’. De cateraar laat weten het ‘veel voordeliger’ te kunnen doen. De kostenbesparing zou tot 40 procent kunnen oplopen.

Smaak Bedrijfscatering biedt drie mogelijkheden voor organisaties die besluiten hun bedrijfscatering in eigen beheer te willen doen: 1) Een volledig concept 2) Ondersteuning op het gebied van management. 3) Ondersteuning en advies bij de ‘transitie’ van een contractcateraar naar eigen beheer.

Naast organisatie en advies op het gebied van bedrijfscatering biedt Smaak Bedrijfscatering een private label koffie voor gebruik of verkoop in het bedrijfsrestaurant en de mogelijkheid om periodiek lunchpakketten te bezorgen.

Reageer op dit artikel