nieuws

Sodexho debuteert met Ik Kies Bewust-logo

Catering

Sodexho is woensdag 5 september 2007 als eerste cateraar geaccrediteerd door Stichting Ik Kies Bewust. Sodexho voldoet hiermee aan alle Ik Kies Bewust-criteria en kan zelfbereide gerechten voortaan van een Ik Kies Bewust-logo voorzien.

Sodexho debuteert met Ik Kies Bewust-logo

De accreditatie betekent dat geautoriseerde Sodexho-bedrijfsrestaurants naast de verkoop van voorverpakte Ik Kies Bewust-producten, het Ik Kies Bewust-logo vanaf nu ook mogen aanbrengen op versbereide gerechten en buffetten.

Voor haar cateringmedewerkers heeft Sodexho een speciale Ik Kies Bewust-training ontwikkeld, zodat zij leren om te werken volgens de richtlijnen van het speciale menuplan en de consumenten met raad en daad kunnen bijstaan in hun bewuste keuze tijdens het werk.

De normen voor het Ik Kies Bewust-logo zijn opgesteld door een onafhankelijke commissie van Europese wetenschappers. In Nederland wordt elk product door SGS getoetst voordat het een Ik Kies Bewust-logo krijgt. Sodexho Kwaliteitsservice controleert of de strenge richtlijnen in de bedrijfsrestaurants nageleefd worden.

Reageer op dit artikel