nieuws

Sodexho in ‘pretpark’ menselijk lichaam

Catering

Het wordt een opzienbarende locatie: Corpus in Oegstgeest. Een transparant gebouw waaruit de vorm van een immens menselijk lichaam steekt. Sodexho gaat de catering doen in het ‘pretpark’ over het menselijk lichaam.

Sodexho in ‘pretpark’ menselijk lichaam

Woensdag heeft de bouw van de locatie het hoogste punt bereikt. Dat moment wordt aangegrepen voor de ondertekening van een contract tussen Corpus en Sodexho Prestige. De cateraar gaat de f& verzorgen van het publieksrestaurant en het congrescentrum van Corpus.

Orgaantheaters

De congreszaal in het imposante gebouw biedt ruimte aan circa 540 personen. De eerste congressen voor 2008 zijn al geboekt. Corpus komt langs de A44 ter hoogte van Oegstgeest. De bezoeker reist door dit lichaam via diverse orgaantheaters, exposities en 3D-films. Vanaf maart 2008 is de locatie voor publiek geopend. De bezoekers krijgen in de medische infotheek informatie over allerlei aspecten van het menselijk lichaam. Daarnaast worden wisselende thematentoonstellingen ingericht.

Trends in gezonde voeding

Volgens een woordvoerster van Sodexho zal de cateraar ‘het gezondheidsimage van Corpus in al haar werkzaamheden ondersteunen door haar assortiment, productie en uitstraling hierop af te stemmen’. Zo krijgen de nieuwste trends op het gebied van gezonde voeding ruimte in het assortiment. ‘Gezond, bewust en bewegen staan bij Corpus centraal en dat zijn binnen Sodexho dit jaar ook de drie belangrijkste pijlers. Voor Sodexho is Corpus een perfecte locatie om onze verantwoorde voedingsconcepten aan een breed publiek te presenteren.’

Reageer op dit artikel