nieuws

Sodexho introduceert Lintjesregen

Catering

Alle medewerkers van Sodexho maken kans op een lintje. Niet van koninklijke makelij maar van de werkgever zelf. Dit staat in de eerste digitale editie van het eigen magazine Gusto.

Sodexho introduceert Lintjesregen

De eerste Lintjesregen van Sodexho gaat komend voorjaar van start. Op een speciale website kunnen collega’s, cliënten en gasten Sodexho-medewerkers aanmelden voor een Lintje. Er zijn vier categorieën: een Lintje voor de beste Cateringmedewerker, voor het beste broodje, het beste biologische restaurant en een mysterieuze categorie X. Dit is te lezen in de eerste digitale editie van Gusto. Eerder verscheen er al een nulnummer rond het afscheid van directeur Ruud Baljé.

So Easy en video
In Gusto (Inside) 1 is een artikel gewijd aan de opening van de eerste So Easy-shop. Deze is gevestigd in het pand van de Belastingdienst in Apeldoorn. De ambtenaren kunnen daar terecht voor tijdschriften, cadeaus en diensten. De winkel is 80 vierkante meter groot en is geopend van 8.00 tot 18.00 uur. In een video laat Sodexho het nieuwe concept op de Haagse Hogeschool zien. Verder worden nieuwe medewerkers voorgesteld en is er ook ruimte voor adverteerders.

Reageer op dit artikel