nieuws

Sodexho scoort groot HBO-contract

Catering

Sodexho Education kan de komende jaren de in totaal 30.000 studenten en medewerkers van Hogeschool Utrecht in de restaurants blijven verwelkomen. Sodexho investeert onder andere in een nieuw cateringconcept genaamd ‘Fair2Food’.

Sodexho scoort groot HBO-contract

‘De nadruk van dit concept ligt op een optimale versbeleving van trendy en gezonde producten’, aldus manager sales & marketing, Danny Wurms. Alle twaalf locaties van de Hogeschool krijgen binnenkort een gehele metamorfose om dit ‘Fair2Food’ concept te ondersteunen.

Wurms: ‘We hebben een succesvol jaar achter de rug. Onlangs hebben we eveneens Avans Hogescholen en de TU Delft mogen verwelkomen, twee fantastische nieuwe accounts. De trend in de markt ligt echt op het verhogen van de kwaliteit en uiteraard voorzien wij daar graag in.’

Sodexho verzorgt ook alle cateringactiviteiten voor de ruim 18.000 studenten en medewerkers op de Haagse Hogeschool. Inmiddels maken zijn ook alle cateringfaciliteiten onderdeel gaan uitmaken van het leerbedrijf van de Academie voor Facility Management. Topkok Robert Kranenborg opende onlangs Grand Café Dok75 op de Haagse Hogeschool.

Zowel eerste-, tweede- als derdejaars studenten werken dagelijks zij aan zij met Sodexho-medewerkers. Hiermee wordt de studenten een leerbedrijf in een dynamische omgeving geboden. Sodexho houdt deze jonge facilitaire talenten nauwlettend in de gaten. Zij kunnen rekenen op een toekomstperspectief binnen de Sodexho-organisatie.

Op de foto van links naar rechts: Marije de Wit, Gert-Jan van Druten, Robert Kranenborg, Henri van de Brug, Els Verhoef en Aad Otto.

Reageer op dit artikel