nieuws

Sodexo en Utrecht ondertekenen multi service contract

Catering

Provincie Utrecht en Sodexo hebben een vierjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het managen en leveren van een pakket van verschillende facilitaire diensten voor de nieuwe locatie van de provincie aan de Archimedeslaan in Utrecht.

Sodexo en Utrecht ondertekenen multi service contract

Al sinds 1981 levert Sodexo cateringservices aan de Provincie Utrecht. Vanaf 2010 is deze samenwerking uitgebreid, waarbij Sodexo als ‘managing agent’ de contractafspraken tussen de provincie en verschillende facilitaire leveranciers bewaakt. Diensten die hieronder vielen, zijn onder andere schoonmaak, receptie en beveiliging.

De samenwerking gaat nu een stap verder in de vorm van een multi service contract. Naast het bedrijfsrestaurant zal Sodexo de nieuwe coffeecorner verzorgen, de cateringautomaten, schoonmaak, beveiliging en receptie, en groenvoorziening. Sodexo wordt volledig verantwoordelijk voor de aansturing en levering van deze diensten.

De nieuwe samenwerkingsovereenkomst met de Provincie Utrecht sluit aan bij de toenemende vraag naar Integrated Services van Sodexo. Sodexo zet daarbij in op het aangaan van een partnerschap waarbij steeds wordt gezocht naar services waarmee Sodexo een bijdrage kan leveren aan de realisatie van de doelstellingen en ontwikkeling van de cliënt.

Reageer op dit artikel