nieuws

Sodexo ontvangt koningin Beatrix

Catering

Sodexo ontvangt op 14 maart een wel heel bijzondere gast. De donderdag 70 jaar geworden Koningin Beatrix opent Corpus ‘reis door de mens’. Sodexo is de cateraar van dit ‘pretpark’ van het menselijk lichaam.

Sodexo ontvangt koningin Beatrix

Corpus ligt aan de A44 tussen Amsterdam en Den Haag ter hoogte van Oegstgeest en is niet te missen. Het gebouw is 35 meter hoog en heeft de vorm van een zittend mens.

In het belevingscentrum rond het menselijk lichaam kunnen bezoekers op unieke wijze zien, horen en voelen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol gezond eten, gezond leven en bewegen daarbij spelen. Zo komen de bezoekers bij ‘de knie’ naar binnen en gaan er bij ‘de hersenen’ weer uit.

Sodexo verzorgt de catering in de attractie en doet dat, uiteraard, ook tijdens de officiële opening voor genodigden door koningin Beatrix op vrijdag 14 maart. Vanaf donderdag 20 maart is Corpus, bij Oegstgeest, voor publiek geopend.

Reageer op dit artikel