nieuws

Sodexo Prestige van start op Floriade

Catering

Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft de Floriade in Venlo officieel geopend. Sodexo Prestige was van de partij. Ook de komende zes maanden zorgt Sodexo voor de culinaire invulling.

Sodexo Prestige van start op Floriade

Na alle logistieke voorbereidingen onder leiding van Arie van Wouwe, is de Floriade geopend voor publiek. Sodexo Prestige verzorgt tot en met 7 oktober met ruim 250 man personeel alle horeca en banqueting op de Floriade in de vijf themawerelden op het immense terrein van zo’n 130 voetbalvelden groot.

Naast vijf restaurants met gemiddeld 700 zitplaatsen, een XXL koffiecorner & ijssalon en 20 horecakiosken, is er op het Floriade-park een ruime mogelijkheid voor business events. Het congrescentrum biedt plaats aan maximaal 1.200 personen en er zijn meerdere ruimtes om bijeenkomsten van kleinere omvang te faciliteren.

Reageer op dit artikel