nieuws

Sodexo sluit aan bij Young Colfield

Catering

Sodexo heeft onlangs een overeenkomst met Young Colfield getekend, waardoor de cateraar toetreedt tot het netwerk van participanten van Young Colfield. De eerste Young Colfielder is direct aan de slag gegaan bij Sodexo.

Sodexo sluit aan bij Young Colfield

Young Colfield leidt talenten op tot professionals die de dienstverlening van organisaties tot een succes kunnen maken. In de tweejarige opleiding doen de studenten vier opdrachten bij grote organisaties.

Door de samenwerking kan Sodexo putten uit de kweekvijver van Young Colfield, dat op haar beurt het netwerk binnen de facilitaire wereld verder uitbreidt. Dit biedt hun studenten de mogelijkheid om een grotere diversiteit aan organisaties van binnen te zien, en tegelijkertijd geeft het de opdrachtgevers meer contacten en ervaring binnen het netwerk.

Natalie Hofman, Manager Operations bij Sodexo Altys: ‘Door de krapte op de arbeidsmarkt waren wij hard op zoek naar nieuw talent voor onder andere project management functies. Young Colfield heeft de ingangen naar de talentvolle studenten op hogescholen en universiteiten; zij weet de goede studenten te werven.’

Meer berichten over Oseven;

Reageer op dit artikel