nieuws

Sodexo sluit wereldwijde overeenkomst over duurzame vis

Catering

Sodexo heeft een wereldwijde overeenkomst gesloten met Marine Stewardship Council (MSC). Deze overeenkomst moet de vangst en verwerking van duurzame vis bevorderen.

Sodexo sluit wereldwijde overeenkomst over duurzame vis

Consumptie van MSC-gekeurde vis wordt bevorderd in de tachtig landen waar Sodexo actief is. De bewustwording en de samenwerking bij zowel klanten als consumenten zullen worden verbeterd, zo maakte Sodexo bekend.

Door zich te verbinden aan het gebruik van duurzame vis levert Sodexo een actieve bijdrage aan het behoud van de visstand. In het Sodexo Duurzaamheidsverslag 2010 gaf de cateraar al aan in elk land een assortiment van duurzaam gevangen vis en schaaldieren aan te bieden.

Reageer op dit artikel