nieuws

Soldaat van Oranje gecaterd door Albron Creations

Catering

Albron Creations heeft een bijzondere opdracht in de wacht gesleept. Het mag de catering verzorgen van Soldaat van Oranje- De Musical. Deze is te zien in de TheaterHangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg bij Leiden.

Soldaat van Oranje gecaterd door Albron Creations

De musical ‘loopt’ vanaf 10 oktober a.s. Albron Creations verzorgt het eten en drinken voor de bezoekers.. De TheaterHangaar beschikt over diverse foyers, een restaurant en een VIP deck.

In restaurant ‘Noordeinde’, dat langs de startbaan ligt, kunnen maximaal 220 gasten tegelijk worden ontvangen. De foyer biedt ruimte aan zo’n 1.100 personen. Dagelijks zijn er gemiddeld 35 bedieningmedewerkers en 5 koks in touw, zij werken met drie verschillende menukaarten.

Casting

Albron Creations heeft ruime ervaring met het verzorgen van de culinaire omlijsting van bijzondere evenementen c.q. locaties. Denk aan de Oranjerie van Paleis Soestdijk of de paviljoens in bloemenpark Keukenhof. Mede daarom heeft de musicalproducent voor de begin dit jaar geïntroduceerde partycateringtak van Albron gekozen.

Producent Fred Boot: ‘Het zoeken van de horecapartner voor alle publieksruimtes in ons nieuwe theater, was een soort castingproces. Na veel gesprekken en proeven is onze keuze op de ervaring, creativiteit en gastvrijheid van Albron gevallen.’

Jolanda Lam, directeur Commercie van Albron, is trots op de samenwerking met Soldaat van Oranje en kijkt uit naar de eerste voorstelling: ‘Soldaat van Oranje is natuurlijk een verhaal apart; zowel de musical als de locatie zijn spectaculair. Het is voor ons een eer de musicalbezoekers met onze gerechten te mogen verrassen.’

Meer Albron:

Reageer op dit artikel