nieuws

Sombere verwachtingen partycateraars voor 2009

Catering

Geen tot weinig groei. Dat verwacht het gros van grote en middelgrote partycateraars voor 2009. Dat blijkt uit reacties van eigenaren en directeuren van cateringbedrijven die meewerken aan de ranglijst voor grootste cateraars van Nederland. Zij melden omzetdalingen van 30 procent en meer.

Sombere verwachtingen partycateraars voor 2009

La Vie in Nijmegen, Oseven (Nieuw Vennep) en het Rotterdamse Van der Linde verwachten voor dit jaar flinke omzetdalingen. Hutten voorziet nul procent (autonome) groei en de Koninklijke Van den Boer Groep (beiden Veghel) en Willem de Boer in Emmeloord denken dit jaar aan enkele procenten stijging.

Positieve uitschieters zijn er ook: zoals Bon Bon Catering (met kantoren in Alblasserdam en Naarden) met een fikse groei van 12 procent. Of Jaarbeurs Catering Services met 20 procent groei voor de hele groep (waaronder labels als Verhaaf, Grand en On Board On Shore). Inclusief het eind vorig jaar overgenomen Arjan van Dijk Groep zou de stijging zelfs 200 (!) procent moeten worden.

Aan de ranglijst wordt ruim aandacht besteed in Misset Horeca (24 april) en Misset Catering (15 mei), daarin een extra artikel over de malaise in de partycateringsector.

Meer nieuws over partycatering:

Reageer op dit artikel