nieuws

Spaarne Ziekenhuis krijgt nieuw personeelsrestaurant

Catering

Spaarne Ziekenhuis en Albron hebben een nieuw personeelsrestaurant geopend: De Stroming. Albron en het Spaarne Ziekenhuis exploiteren als gelijkwaardige partners de horecavoorzieningen.

Spaarne Ziekenhuis krijgt nieuw personeelsrestaurant

In oktober 2010 tekenden de cateraar en het ziekenhuis een samenwerkingsovereenkomst. Sindsdien hebben beide partijen hard gewerkt aan de bouw van een nieuw personeelsrestaurant.

In het nieuwe restaurant zijn medewerkers vanaf 7.30 uur welkom voor een ontbijtje en kop koffie bij Coffee & More. Dit koffieconcept biedt de hele dag diverse koffievariaties en aantrekkelijke zoete en hartige lekkernijen.

Tussen de middag is het restaurant geopend en worden gerechten gepresenteerd volgens het concept Flavors. Smaken en beleving staan hierin centraal; de gerechten worden in het zicht van de gast bereid, eigentijds gepresenteerd, gasten kunnen de gerechten zelf op smaak brengen met toppings en er is een gevarieerd aanbod van gezond en vers eten en drinken.

Reageer op dit artikel