nieuws

Staande ovatie voor personeel tijdens Veneca-diner

Catering

‘Everyone will be world famous for 15 minutes’. Een beroemde uitspraak van kunstenaar Andy Warhol. De koks en bediening van het Veneca Jaardiner zaten dicht tegen een wereldberoemde status aan.

Staande ovatie voor personeel tijdens Veneca-diner

Ze kregen woensdagavond in de Cruise Terminal van Rotterdam een staande ovatie van zo’n 300 aanwezigen, veelal directeuren van catering- of foodservicebedrijven en zelfs enkele hoogwaardigheidsbekleders als oud-minister Sybilla Dekker en de ambassadeur van België.

De witte en zwarte brigade was samengesteld uit medewerkers van cateraars die bij organisator Veneca zijn aangesloten, waarbij Sodexo, Compass, Albron en SAB de meeste leverden. Zo waren er maar liefst 16 koks en enkele tientallen bedieningsmedewerkers.

Het culinaire team had gekozen voor een soberder menu als voorgaande jaren, met dit jaar een Hollands tintje. Vooraf een huzarensalade, als tussengerecht een pasteitje en het hoofdgerecht was een runderstoverij. Alle gerechten hadden een moderne twist gekregen. Als afsluiting was er een toetjesbuffet.

Reageer op dit artikel