nieuws

Start onderhandelingen nieuwe CAO

Catering

De onderhandelingen voor een nieuwe CAO Contractactering staan op het punt van beginnen. Bij FNV zijn de voorbereidingen in volle gang. Wensen van cateringmedewerkers worden meegenomen in het eisenpakket.

Start onderhandelingen nieuwe CAO

De nieuwe cao contractcatering moet op 1 april 2008 ingaan. FNV Catering, CNV bedrijvenbond, De Unie en werkgeversvereniging Veneca gaan de komende maanden om tafel om tot een nieuwe cao te komen.

Op 3 december bespreekt de cao-commissie van FNV Catering de voorstellen voor en stelt ze vast. De onderhandelingen zelf starten 16 januari 2008. Ook op 22 januari en 5 februari wordt door de vakbonden en de Veneca overlegd over de nieuwe cao contractcatering.

FNV Catering houdt een onderzoek waarin ze haar leden vraagt wat zij belangrijk vinden in de nieuwe cao. Die wensen worden meegenomen in het eisenpakket van de bond. De huidige cao werd pas na maandenlang onderhandelen vastgesteld.

Reageer op dit artikel