nieuws

Steeds vaker onbemande catering

Catering

Steeds meer bedrijven kiezen voor onbemande catering met de Caterer van Meal Company. De Caterer is een apparaat om 24 uur per dag zeven dagen per week in plaats van of naast een bemand bedrijfsrestaurant een volledig assortiment voedingsproducten te verkopen.

Steeds vaker onbemande catering

ABN AMRO, HTM, KLM en UWV hebben al Caterers staan. Meal Company: ‘Kleine organisaties kiezen voor de Caterer ter vervanging van hun bestaande bemande catering, grote organisaties kiezen voornamelijk voor de Caterer ter aanvulling van bestaande bedrijfsrestaurantvoorzieningen.’

‘De derving van de Caterer is laag (minder dan vijf procent) omdat de machine de productie die de houdbaarheidsdatum naderen, zelf afprijst en dit ook meldt op het scherm. Het apparaat kan ook voor warme gerechten gebruikt worden omdat magnetrons zijn ingebouw,’ aldus Meal Company uit Nieuwkoop.

HTM heeft onlangs een driejarig contract getekend met Meal Company. Dit gebeurde na een testperiode van twaalf maanden.

Reageer op dit artikel