nieuws

Sterrengids voor staatssecretaris

Catering

De eerste Sterrengids Gastvrijheidszorg is voor staatssecretaris Clemence Ross van Volksgezondheid. Deze wordt uitgereikt tijdens de laatste dag van de Horecava 2007, donderdag 11 januari.

Sterrengids voor staatssecretaris

De uitreiking van de Michelingids voor zorginstellingen wordt omrand door een congres, mede georganiseerd door het Koksgilde. Vice-voorzitter Theo Pieper spreekt namens deze organisatie. Verder hebben Stan Mertens en Ton van der Goor het over Gastvrijheidszorg in de alledaagse praktijk en heeft Deli XL-directeur Dick Slootweg het over ‘Gastvrijheidszorg, achter en voor!’. Na een toespraak van Ross volgt ook nog de presentatie van de top10 zorginstellingen met sterren. De nummer 1 ontvangt de Food is Care Award.

Vurig betoog Pieper
Pieper is niet alleen vice president van het Koksgilde maar ook hoofd voeding van verpleeghuis het Wiedenbroek in Haaksbergen en hield enkele weken geleden een vurig betoog. ‘Gastvrijheidszorg is net zo belangrijk als medicijnen!’ en ‘Stop de ontzieling van mijn vak!’ waren enkele gepeperde uitspraken van Pieper.

Reageer op dit artikel