nieuws

Stoelendans bij directie ISS

Catering

Tal van managementwisselingen bij ISS Facility Services in Utrecht. Zo verruilde onder meer directeur catering Services Ron Kas zijn functie voor die van directeur Landscaping. Pieter van den Broek neemt catering in z’n pakket.

Stoelendans bij directie ISS

Naast catering wordt Van den Broek verantwoordelijk voor nog eens twee onderdelen, Property Services. Daarmee heeft Van den Broek drie van de kerndiensten van ISS in ‘bezit’. Volgens algemeen directeur Gerard Brand is er hierdoor ‘een goede rolverdeling tussen de overige leden van het directieteam’.

De vorige directeur catering, Ron Kas, runt nu het onderdeel Landscaping. Verder volgt Rolf-Jan Goosen (voorheen Office Support) Erwin Wigbold als directeur Sales en Marketing op. Wigbold gaat z’n eigen bedrijf starten. Vanaf 1 oktober wordt Allan Stich aangesteld als CFO.

De rest van het directieteam wordt gevormd door Madeleine Bunders (Cleaning Services), Charles Vinke (Hospital Services) en André van Leijenhorst (Integrated Facility Services). ‘Zo betaalt ons management development plan zich binnen het directieteam uit’, aldus Brand.

ISS Facility Services is de grootste facilitaire organisatie in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ruim 21.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2005 een omzet van 437 miljoen euro.

Reageer op dit artikel