nieuws

Supermarkt op school in voorbereiding

Catering

Er zijn serieuze plannen voor een supermarkt op de campus van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) in Nijmegen. Uit een onderzoek dat de HAN zelf heeft uitgevoerd blijkt dat 36% van de studenten dagelijks gebruik zal maken van een supermarkt op de campus. Van de medewerkers zou 39% er wekelijks aankopen doen.

Supermarkt op school in voorbereiding

In de omgeving van de betreffende vestiging van de HAN aan de Kapittelweg is nu geen mogelijkheid om boodschappen te halen. Voor studenten en medewerkers van de HAN zou een supermarkt op of vlakbij de campus een uitkomst zijn. Ook voor personeel van het nabijgelegen en studenten van de Radboud Universiteit zouden van de super kunnen profiteren.

Maar voorlopig zullen medewerkers en studenten het nog zonder supermarkt moeten doen. Volgens een woordvoerder van de HAN is opening van een super pas op zijn vroegst eind 2013 aan de orde. De gemeente Nijmegen moet haar goedkeuring nog geven.

Momenteel is Cormet catering als cateraar actief op de HAN. Deze heeft in een eerder stadium al aan Misset Catering laten weten de supermarkt wellicht te gaan exploiteren. Daarnaast hebben supermarktketens interesse getoond.

Reageer op dit artikel