nieuws

Symposium met ‘zorgcateringgoeroe’ Hans Becker

Catering

Op het symposium ”Leven is ouder worden’ op 4 september in de Janskerk in Utrecht houdt prof. dr. Hans Becker een betoog. Naast zorgcateringgoeroe van stichting Humanitas staan nog tal van interessante sprekers op het programma.

Symposium met ‘zorgcateringgoeroe’ Hans Becker

De titel van de toespraak van Becker, voorzitter van de raad van bestuur van stichting Humanitas in Rotterdam, luidt: ‘Bestaan er geluksprotocollen?’. Na zijn betoog is er ruimte voor discussie. Later spreken nog prof. dr. Peter Derkx (‘Ouder worden: natuurlijk proces of ziekte?’) en prof. dr. Jan Baars (‘Het nieuwe ouder worden’).

Het symposium wordt op maandag 4 september gehouden ter gelegenheid van de opening van het academisch jaar van de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. De locatie is de Janskerk in Utrecht. Bezoekers hebben vanaf 12.30 gratis toegang.

In het eerste nummer van 2006 van Misset Catering stond een uitgebreide reportage over Humanitas en (het gedachtegoed van) Becker. In de zorg voor ouderen vindt hij eten vele malen belangrijker dan verpleging.

Reageer op dit artikel