nieuws

Taets Art Gallery heropent na verbouwing

Catering

De verbouwing van de Taets Art Gallery in Zaandam is afgerond. Het complex wordt begin april heropend. Verhaaf Party Catering is partner van Taets Art Gallery.

Taets Art Gallery heropent na verbouwing

Taets Art Gallery is gevestigd in twee rijksmonumenten (Pand 41 en Pand 43) aan het Noordzeekanaal. Je kunt er vergaderingen houden, break out sessies en feestelijke bedrijfsevenementen van 10 tot 3.000 personen. De catering is er in handen van Verhaaf Party Catering uit Hoofddorp.

In totaal omvat het complex ruim 10.000 m2 vloer oppervlakte verdeeld over: Gallery | Theatre | Event Area | Vergaderkamers | Grote parkeerplaats & tuin. De verschillende gebouwen zijn door een transparante walkway droog en warm met elkaar verbonden.

Reageer op dit artikel