nieuws

Team Van der Loo doorstaat Gobi-woestijn

Catering

‘De woestijn ligt achter ons’. Partycateraar Van der Loo heeft op tijdens de rally Amsterdam-Bejing de gigantische Gobi zandvlakte doorstaan, laat hij Misset Catering maandag weten. Van der Loo is samen met maatje Cees van Rijswijk aan het aftellen.

Team Van der Loo doorstaat Gobi-woestijn

‘We zijn nu in Lanzhou en hebben de woestijnen achter ons’, laat Van der Loo maandag via een sms-bericht weten. ‘Vandaag een rustdag en remmen auto nagekeken.’ Van de 17.500 kilometer die de partycateraar moet afleggen in de Mercedes 250 SL Pagode uit 1967 zitten er inmiddels zo’n 15.000 kilometer op. Van der Loo en (rally)maatje Van Rijswijk zijn dan ook aan het aftellen. ‘Nog vier dagen naar Peking.’

In de tussentijd heeft Van der Loo al een deel van de 7200 kilometer lange Grote (of Chinese) Muur gezien. Door het onherbergzame deel van de Gobi-woestijn hebben de auto’s veel te lijden. Kuilen te verwerken en stofhappen voor de deelnemers. Als Van der Loo’s Mercedes het redt dan volgt aanstaande vrijdag op het Plein van de Hemelse Vrede de finish van de Amsterdam-Bejing 2006 Classic Car Endurance Rally. In het septembernummer van Misset Catering vertelt Van der Loo over zijn belevenissen tijdens de 17.500 kilometer lange tocht.

Bekijk ook deze artikelen over Van der Loo en ‘zijn’ rally:

Van der Loo ‘als koning onthaald’

Van der Loo vast voor China

Auto Van der Loo loopt averij op

Rallyauto Van der Loo in zwaar weer

Van der Loo maakt het huiselijk

Van der Loo op weg naar Peking

17.500 kilometer trip Van der Loo gaat door

Van der Loo klaar voor 17.000 kilometer rallly

Reageer op dit artikel