nieuws

The Colour Kitchen wil gesprek met Tweede Kamer

Catering

The Colour Kitchen wil graag een gesprek met vertegenwoordigers van de Tweede Kamer. Dit naar naar aanleiding van het debat over de ‘huishouding’ van de Tweede Kamer en een artikel hierover in het Algemeen Dagblad

The Colour Kitchen wil gesprek met Tweede Kamer

In zijn nieuwsbrief schrijft The Colour Kitchen: ‘Vooral de wensen van de Tweede Kamer over onderwerpen als streekproducten in het bedrijfsrestaurant en banen voor jongeren met een arbeidshandicap deden ons besluiten om te reageren.’

Bij The Colour Kitchen komen streekproducten en banen voor jongeren met een arbeidshandicap samen. ‘We hopen dat de Tweede Kamer in onze ideeën en werkwijze voldoende aanknopingspunten ziet om ons uit te nodigen voor een gesprek om de mogelijkheden die The Colour Kitchen at Work de Tweede Kamer kan bieden, te bespreken.’

Reageer op dit artikel