nieuws

Thuisbezorgd.nl gaat internationaal met Takeaway.com

Catering

De grootste online maaltijden bestelsite van Nederland, Thuisbezorgd.nl, gaat internationaal. Directeur Jitse Groen heeft de domeinnaam Takeaway.com gekocht. Hiermee wil Groen ook de buitenlandse maaltijdbesteller binnenhalen.

Thuisbezorgd.nl gaat internationaal met Takeaway.com

Het bedrijf is al in landen buiten Nederland actief, maar wil met de nieuwe site Takeaway.com de internationale groei uitbouwen. Dit zegt Jitse Groen in de zakenkrant Financieel Dagblad.

Zes procent per bestelling

Thuisbezorgd.nl is per maand goed voor 175.000 bestellingen en had in 2008 een jaaromzet van 30 miljoen euro. Van elke bestelde maaltijd krijgt het bedrijf zes procent. Dit percentage geldt voor Nederlandse bedrijven. In Duitsland is het acht procent en in Frankrijk tien procent.

Reageer op dit artikel