nieuws

Topman Swinkels stopt bij Bavaria

Catering

Peter Swinkels stopt als directievoorzitter van Bavaria. Dat heeft de bierbrouwer uit Lieshout dinsdag meegedeeld. Als zijn opvolger is directielid Jan-Renier Swinkels aangewezen.

Topman Swinkels stopt bij Bavaria

Peter Swinkels (61) stopt op 23 maart 2007. Hij bereikt die dag de pensioengerechtigde leeftijd. Swinkels was 12,5 jaar directievoorzitter van Bavaria. Hij is het laatste directielid van de zesde generatie Swinkels van de familiebrouwerij.

De zevende generatie

De toekomstige directie telt zes leden, waarvan vijf leden van de zevende generatie Swinkels, waaronder de nieuwe directievoorzitter Jan-Renier (43). Wereldwijd telt Bavaria 950 werknemers. Het familievermogen werd in de meest recente Quote 500 geschat op 250 miljoen euro.

Reageer op dit artikel