nieuws

Traineeprogramma Sodexo Altys en Young Colfield

Catering

Een traineeprogramma voor het aantrekken van hoog opgeleide starters met een technische achtergrond. Dat is Sodexo Altys in samenwerking met Young Colfield gestart. De eerste twee trainees zijn al begonnen.

Traineeprogramma Sodexo Altys en Young Colfield

Stefan Smink en Frank Lenselink zijn in september en oktober gestart met het zogeheten Sodexo Altys Talentprogram. Sodexo Altys (de facilitaire dochter van Sodexo Nederland) wil de komende jaren de bestaande dienstverlening verder uitbouwen en nieuwe dienstverleningsconcepten ontwikkelen.

Om deze ambitieuze doelstellingen te kunnen realiseren, zijn nog meer enthousiaste, gedreven en jonge mensen nodig in de organisatie. In dit samenwerkingsverband verzorgt Young Colfield de werving, de selectie en de ontwikkeling van deze groep medewerkers.

De trainees die starten in het Sodexo Altys Talentprogram gaan zelfstandig aan de slag in verschillende projecten en afdelingen. Het programma duurt anderhalf jaar en na deze periode zullen de trainees functies als Projectleider, Maintenance engineer, Technisch specialist of Teamleider gaan vervullen.

Reageer op dit artikel