nieuws

Tv debuut van Cuisine on tour bij introductie Porsche 911

Catering

Cuisine on tour is zondagmiddag 18 november op tv te zien. De cateraar maakt onderdeel uit van een reportage over de introductie van de nieuwe Porsche 911. Cuisine on tour nam de culinaire invulling van dit evenement voor zijn rekening.

Tv debuut van Cuisine on tour bij introductie Porsche 911

Gedurende het openingsevent heeft een cameraploeg van RTL-4 opnames gemaakt voor het programma Lifestyle Experience. Dit wordt zondag 18 december om 14.20 uur op RTL 4 uitgezonden. Een week later, op zaterdag 24 december, wordt de aflevering herhaald op RTL-5.

Cuisine on tour laat weten dat de Porsche 911 sinds 1963 een beproefd en succesvol model is.

Nadat de nieuwe Porsche de showroom binnenreed serveerde de cateraar ‘een keur aan foodconcepten.’ Nog niet eerder ingezet en vernieuwend op een evenement is het kaasconcept, waarbij een Fromagière, een vrouwelijke kaasmeester, zich met een kaastrolley in het publiek begeeft en à la minute een kaasadvies geeft met bijbehorende lekkernijen.

Hoogtepunt van de avond was het serveren van een transparante bol met à la minute gerookte zalm. Cuisine on tour laat weten terug te kijken op een geslaagd en creatief evenement. ‘Het is duidelijk te merken is dat wij de nieuwe weg van conceptcatering definitief zijn ingeslagen.’

Reageer op dit artikel