nieuws

Uitbreiding vereniging partycateraars

Catering

De Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP) is uitgebreid. Bos&Bos Catering uit Groningen is toegelaten tot de exclusieve club. Het ledenaantal is nu naar 44 gebracht.

Uitbreiding vereniging partycateraars

24 januari was een heuglijke dag voor Bos&Bos Catering. Dat was de datum van de officiële toetreding tot de NVEP. Een nieuwe mijlpaal voor het nog jonge Groningse bedrijf. ‘De NVEP heeft zich uitvoerig kunnen toetsen aan datgene waar zij ook voor staat, namelijk kwaliteitsgarantie op ieder vlak van catering binnen de organisatie Bos&Bos Catering’, aldus Renske Bos.

Ook eigen locaties
Een aangestelde commissie van de NVEP regelt het toelatingsbeleid. De commissieleden zijn allen eigenaar en/of directeur van aangesloten collega bedrijven. In Nederland zijn ‘slechts’ 43 cateraars aangesloten, nu dus 44. Bos&Bos Catering houdt zich vooral bezig met partycatering op de zakelijke markt. Ook beschikt het over een aantal eigen locaties, zoals brasserie BITES in de Mediacentrale Groningen en de voetbalstadions van Veendam en Emmen.

Reageer op dit artikel