nieuws

Uitbreiding voor Van Essen Catering

Catering

Van Essen Catering breidt uit met een nieuw pand waar kookworkshops worden gegeven. Ook worden vanuit dit pand in Hooglanderveen – nabij Amersfoort – luxe belegde boterhammen verkocht en een assortiment delicatessen.

Uitbreiding voor Van Essen Catering

Het pand wordt op donderdag 14 januari officieel geopend. Het bedrijf wordt gerund door vader en zoon, Willem en Paul van Essen.

Over naar boterhammen

Paul van Essen verklaart de overstap naar boterhammen: ‘De pistoletjes kennen we nu wel. Het is tijd voor de comeback van de boterham. Luxe belegd met bijvoorbeeld zacht gegaarde kalfsmuis of huisgemaakte pastrami.’

Mensen hebben behoefte aan eerlijke en goede producten. Rechtstreeks afkomstig van de bron. Daar kunnen wij ze bij helpen door exclusieve delicatessen aan te bieden, voornamelijk afkomstig uit de Zuid-Europese keuken, zoals olijfolies en balsamico’s. Daarnaast geven we kookworkshops.

Reageer op dit artikel