nieuws

Uniek foodconcept Hutten Catering

Catering

De Veghelse cateraar Hutten is 1 december in samenwerking met La Place een bijzonder foodconcept gestart. ‘Uniek’ zelfs, noemt Hutten zelf de online culinaire service Hutten@home zelf.

Uniek foodconcept Hutten Catering

Zowel bedrijven als particulieren kunnen op www.huttenathome.nl dagelijks bestellen uit een uitgebreid assortiment van dagvers bereide producten. ‘Gevarieerde schotels en pakketten om te tafelen met familie en vrienden, gezonde en lekkere maaltijden voor na een drukke dag maar ook luxe diners om heerlijk thuis te genieten. Alles bereid volgens ambachtelijke recepturen’, aldus Hutten in een toelichting.

‘Gemakkelijk, gezond en snel zijn in onze maatschappij kernwoorden geworden van de voedingsindustrie. Geïnspireerd door deze trend en gedreven vanuit de passie voor pure producten en ambachtelijk vakmanschap heeft Hutten in samenwerking met La Place Hutten@home ontwikkeld’, legt Hutten uit.

Diezelfde dag

Volgens de cateraar zorgt de gezamenlijke infrastructuur van Hutten en La Place voor een onderscheidend vermogen op de Nederlandse markt. ‘Namelijk het vermogen om dagelijks een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige en ambachtelijk bereide producten aan te kunnen bieden aan een breed publiek. De gast bestelt eenvoudig en snel online zijn producten. Wanneer er voor 11:00 uur wordt besteld, staat de bestelling diezelfde dag nog voor de gast klaar’.

In eerste instantie is de service alleen beschikbaar voor Veghel. Daar worden de gerechten met een speciale tuktuk (foto) gebracht. Wanneer de regionale of landelijke uitrol volgt is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel