nieuws

Universiteit van Tilburg belooft beterschap

Catering

De Universiteit van Tilburg gaat opnieuw 1500 medewerkers en studenten een enquête toesturen over de catering. Uit een eerder onderzoek kwamen flink wat verbeterpunten naar voren.

Universiteit van Tilburg belooft beterschap

Zo is er volgens de universiteit een duidelijke vraag naar meer biologische producten, meldt Universonline.nl. De universiteit laat overigens weten dat er al veel gebruik wordt gemaakt van biologische producten. Maar de informatievoorziening en de prijsstelling zullen verbeterd moeten worden, aldus de universiteit.

De respondenten bleken over het algemeen te spreken over de toename van de keuzemogelijkheden, maar weten door de brei aan restaurants met ieder een eigen thema (Mensa, Prismapand, Academiagebouw, Esplanade en Faculty Club) soms niet waar ze voor welke service moeten zijn.

Over de warme maaltijden waren de respondenten minder te spreken. Daar wordt aangewerkt, zo meldt de Universiteit van Tilburg.

Reageer op dit artikel