nieuws

Vakbeurs Evenement krijgt nieuwe naam

Catering

Tien jaar lang het epicentrum voor events, maar de branche verandert en Evenement verandert mee. De toonaangevende vakbeurs op het gebied van events heet vanaf nu event.

Vakbeurs Evenement krijgt nieuwe naam

event heeft de branche de afgelopen 10 jaar zien professionaliseren. Catering en locatie zijn nog steeds van wezenlijk belang maar ook digitale media en marketingdoelstellingen zijn een belangrijke rol gaan spelen. Steeds meer standhouders behoren niet meer tot de groep ‘traditionele eventbranche’ maar tot een bredere groep van marketingcommunicatiespecialisten. Een breder aanbod met naast events ook brand activation en digitale media verdient een nieuwe naam: event 09.

8 en 9 april 2009

event 09 vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 april 2009 in Jaarbeurs Utrecht en biedt alles op het gebied van live communicatie toegesneden op de behoeftes, trends en technieken van nu. Het eventvak in al zijn facetten: van concept tot facilitaire voorzieningen, van digitale media tot locatie. In één dag op de hoogte van alle ontwikkelingen en innovaties in een inspirerende omgeving. Bij een nieuwe naam hoort vanzelfsprekend een compleet vernieuwde site www.event.nl.

Reageer op dit artikel