nieuws

Van der Linde Catering finalist Ondernemersprijs

Catering

Partycateraar Van der Linde Catering + Evenementen is één van de drie finalisten voor de Ondernemersprijs Oostland 2010 van VNO-NCW. De andere finalisten zijn Koppert Biological Systems en Duivensteijn Tomatenkwekerij. Op 15 april wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Van der Linde Catering finalist Ondernemersprijs

‘Wij zijn trots op deze nominatie’, aldus directeur Hans van der Linde. ‘Sinds 2008 zijn wij als Rotterdams familiebedrijf in Berkel en Rodenrijs gehuisvest. De gemeente Lansingerland gaf de ruimte voor het invullen van onze bouwwensen en heeft perfect gefaciliteerd bij de snelheid in de ontwikkeling van onze nieuwe huisvesting. ‘.

Van der Linde vervolgt: ‘De open mentaliteit en de wil van ondernemers en gemeente om samen te werken is hier enorm groot. Er is duidelijk oog voor innovatie en ondernemerschap. Voor ons is deze finaleplaats een bevestiging van onze kwaliteit in een breed perspectief en is een stimulans om te blijven ontwikkelen’.

De ondernemersprijs Oostland is een initiatief van VNO-NCW Oostland om het ondernemersklimaat in de regio een positieve impuls te geven. De prestigieuze prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan bedrijven die het predikaat ‘beste onderneming Oostland’ verdienen. In 2006 won Leo Ammerlaan Plantenkwekerij uit Bleiswijk en in 2008 Primair Projekt uit Berkel en Rodenrijs.

Reageer op dit artikel