nieuws

Van der Loo klaar voor 17.000 kilometer rally

Catering

Gert Jan van der Loo is helemaal klaar voor Amsterdam-Bejing Classic Endurance Rally 2006. Dat zei de partycateraar uit Waddinxveen zondag tijdens het presentatie- én afscheidsfeest, de Drive well party. Van der Loo begint zaterdag 15 juli aan de ruim 17.000 kilometer lange autorit. ‘Dat Tianmanplein wordt gehaald.

Van der Loo klaar voor 17.000 kilometer rally

Samen met boezemvriend Cees van Rijswijk (directeur Rucanor Sport) gaat Van der Loo deze uitdaging aan. Het duo toonde gisteren tijdens een speciale party in Het Wapen van Reeuwijk trots hun auto, een Mercedes 250 SL Pagode uit 1967, aan de honderden genodigden. Op humoristische en informatieve wijze liet Van der Loo aan presentatrice Manon Thomas en het publiek zien en horen wat de rally inhoudt.

Het feest werd opgesierd met de vrouwelijke dj La Ona en de act Funky Flavours. In eetstands werden gerechten aangeboden uit de 14 landen die de rallyrijders aan doen. Voor classic car-gek Van Rijswijk is Amsterdam-Bejing een jongensdroom die uitkomt en voor Van der Loo is het project een manier om het overlijden van zijn vrouw, drie jaar geleden, te verwerken.

De twee zegden toe voor tonnen aan euro’s voor het goede doel (Stichting Doe een wens) bij elkaar te rijden. ‘En we rijden echt dat Tianmanplein in Peking op’. Dat zou dan half augustus moeten gebeuren. De rally is vanaf 15 juli dagelijks te volgen via de tv-zender RTL 7.

In de komende editie van Misset Catering (vrijdag 30 juni) een uitgebreid verhaal over Gert Jan en zijn bedrijf Van der Loo Party & Business Events.

Reageer op dit artikel