nieuws

Van Dobben en Catering Club verlengen contract ArenA

Catering

Snackfabrikant Van Dobben en cateraar Catering Club hebben hun samenwerkingscontract in de Amsterdam ArenA en de Heineken Music Hall verlengd. Volgens de beide bedrijven is de samenwerking een ‘daverend succes van publieksbeleving’.

Van Dobben en Catering Club verlengen contract ArenA

Van Dobben is sinds 1999 verbonden aan de Amsterdam ArenA, met Catering Club. Sindsdien is de afzet verviervoudigd en is het brootje Van Dobben Croquet de meest geconsumeerde snack.

Catering Club ontwikkelde speciale apparatuur, waarin maar liefst 45 croquetten tegelijkertijd kunnen worden gebakken. De cateraar is sinds de opening van de ArenA verantwoordelijk voor 95 procent van de publiekscatering en ook voor de snackcounter van de Heineken Music Hall.

Reageer op dit artikel