nieuws

Van Donselaar nieuwe baas bij Compass Group Nederland

Catering

Hij komt van buiten de catering. Jan Jacob van Donselaar (41) volgt per 1 juli John Franke (53) op als Managing Director van Compass Group Nederland, moedermaatschappij van Eurest en Eurest Services.

Van Donselaar nieuwe baas bij Compass Group Nederland

Van Donselaar is afkomstig van Pon Holdings waar hij van 2005 tot nu diverse directiefuncties heeft bekleed. In zijn laatste functie was Van Donselaar CEO van KPI, een joint venture van Pon in Polen. Van 1995 tot 2005 was hij in diverse strategisch commerciële functies werkzaam voor General Motors in België en Nederland.

Franke trad in oktober 2011 aan als interim Managing Director van Compass Group Nederland. Hij werkt sinds 2005 voor Compass Group UK in uiteenlopende internationale managementfuncties. Onder zijn leiding is de overname van Avenance in maart 2012 succesvol afgerond.

Franke heeft in de afgelopen maanden een stevig fundament gecreëerd waarop Van Donselaar verder kan bouwen. De recentelijk afgesloten contracten zijn hier een verdere bevestiging van.  ‘Met de overname van Avenance heeft Compass haar vooraanstaande positie op de Nederlandse markt verder verstevigd. ‘Ik kijk er naar uit om samen met het Compass team dit nog verder in te vullen’, aldus Van Donselaar.

Reageer op dit artikel