nieuws

Van Gruijthuijsen catert grootste beurs ter wereld

Catering

De Nederlandse cateraar Van Gruijthuijsen won het enkele maanden geleden van heel wat concurrenten toen het bedrijf de opdracht binnensleepte voor de cateringactiviteiten op de grootste vakbeurs ter wereld: de Bauma bouwbeurs in München.

Van Gruijthuijsen catert grootste beurs ter wereld

Het familiebedrijf Van Gruijthuijsen uit Heesch is trots dat zij deel mag uitmaken van het mega-evenement. ‘Dit is ’s werelds grootste beurs. Voor ons een prachtopdracht’, zegt eigenaar Michiel van Gruijthuijsen.

Bauma wordt eens in de drie jaar gehouden in München, en is met alle enorme (mijn-)bouwmachines vooral in oppervlak de grootste vakbeurs ter wereld. In 2007 trokken de ruim 600 exposanten bijna een half miljoen bezoekers. De editie 2010 duurt nog tot en met zondag 25 april.

Reageer op dit artikel