nieuws

Veneca steunt nieuwe vakwedstrijd

Catering

Steun uit professionele hoek is belangrijk bij een nieuwe vakwedstrijd. De organisatie van de Misset Catering Awards is blij dat de Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties (Veneca) dit nieuwe initiatief ‘omarmt’.

Veneca steunt nieuwe vakwedstrijd

Veneca zal haar leden die de bedrijfsrestaurants exploiteren oproepen om aan de wedstrijd deel te nemen. Onder meer in de nieuwe editie van het huisorgaan Veneca Info zal aandacht worden besteed aan de Misset Catering Awards.

Gastvrijheidsconcepten

Bedrijfsrestaurants groeien in toenemende mate uit tot gastvrijheidsconcepten die een wezenlijke bijdrage leveren aan de cultuur van het gastbedrijf en aan de vitaliteit van hun werknemers. Met een goed bedrijfsrestaurant kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie.

Reageer op dit artikel