nieuws

Video’s met Sodexo-medewerkers op web

Catering

Cateraar Sodexo is Abetterday.tv gestart. Dit een online tv-kanaal waarin dagelijks medewerkers van het internationale bedrijf in beeld komen.

Video’s met Sodexo-medewerkers op web

Abetterday.tv is het eerste online tv-kanaal gesponsord door een internationaal bedrijf in web 2.0, meldt Sodexo. De website is 28 april gelanceerd.

De site is te bereiken via www.abetterday.tv. Daarop is te zien hoe medewerkers van het bedrijf in korte, snel gemonteerde video’s hun beroep uitvoeren. Er zijn video’s te zien van medewerkers uit Italië, Groot-Brittannië en Thailand.

‘Wees getuige van de talrijke – soms heel verrassende – activiteiten van de Sodexo-medewerkers over de hele wereld: van een Spa therapeute in Zweden tot een kleedster in het Parijse Lido, van een chef-kok in Amsterdam tot een onderhoudtechnicus in Thailand’, laat Directeur Corporate Communicatie Jeroen Stok van Sodexo weten.

Reageer op dit artikel