nieuws

Viergangenmenu voor bouwvakkers

Catering

In Lichtenvoorde werden bouwvakkers voorzien van een exquise catering. Ditmaal niet van een partycateraar, maar van een restaurant. Het etablissement De Leeuw serveerde onder meer een reebout voor de noeste werkers als blijk van waardering voor het opknappen van de straat.

Viergangenmenu voor bouwvakkers

Bouwvakkers van Dusseldorp die aan de Rapenburgsestraat in Lichtenvoorde hebben gewerkt kregen reebout geserveerd door eigenaar Hein Nijenhuis van restaurant De Leeuw.

Het hoofdgerecht maakt deel uit uit van een viergangenmenu dat de bouwvakkers aangeboden kregen van Nijenhuis als blijk van waardering voor hun inspanningen om de straat op te frissen. De bouwvakkers schoven in hun werkkleding en mét trek aan tafel .

(foto: Michel Beskers)

Lees hier het artikel in de Gelderlander.

Reageer op dit artikel