nieuws

Vijf miljoen voor betere maaltijden

Catering

Om de maaltijden tijdens vluchten te verbeteren trekt de KLM vijf miljoen euro uit. Ook gordijntjes, stoelen en tapijt ontkomen niet aan de kwalitietsslag die de luchtvaartmaatschappij wil doorvoeren. Daarvoor is een enorm bedrag gereserveerd.

Vijf miljoen voor betere maaltijden

Maar liefst 100 miljoen euro trekt de KLM de komende twee jaar uit voor de restylingsoperatie. Vijf daarvan gaat naar de verbetering van de maaltijden aan boord. 21 miljoen wordt besteed om oude toestellen de komende jaren te vervangen en de luxe wachtruimtes voor business class-passagiers op Schiphol en vier andere luchthavens op te knappen.

Eerst bezuinigingen toen Cees Helder
In 2001 voerde KLM nog rigoureuze bezuinigingen door. Zelfs de tomaatjes in de menu’s werden geschrapt. De andere kant van de medaille was dat vorig jaar topkok Cees Helder werd ingeschakeld voor de bereiding van vliegtuigmaaltijden.

Reageer op dit artikel