nieuws

Vis & Seizoen Award voor Kragtwijk

Catering

Frans Kragtwijk Catering en Party Service uit Amstelveen heeft als eerste cateraar in Nederland de ‘Vis & Seizoen Award’ uitgereikt gekregen door versvishandel Jan van As.

Vis & Seizoen Award voor Kragtwijk

Deze prijs is een initiatief van Van As om de visstand in evenwicht te houden. Het Vis & Seizoen principe houdt in dat alleen vis gegeten wordt wanneer het verantwoord is en dat er van de vis wordt afgebleven als de vis met de voortplanting bezig is. Partycateraar Kragtwijk zet zich, net als vele chef-koks in Nederland en België, graag in om een bijdrage te leveren aan een duurzamere visproductie.

‘Wij zijn degene die het contact hebben met de uiteindelijke consument’, aldus Joost Kragtwijk. ‘Ik vind het dan ook onze plicht als cateraar is dit initiatief op te pakken en deze kennis over te brengen naar onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat als onze klanten weten dat wij een alternatief aanbieden zodat een vissoort in alle rust zijn eitjes kan leggen zij dit met open armen ontvangen.’

Reageer op dit artikel