nieuws

Voedingsdiensten in de zorg worden vergeleken

Catering

Een bedrijfsvergelijkend onderzoek naar voedingsdiensten in de zorg. Dat wordt dit jaar (wederom) verzorgd door Hospitality Consultants. Het adviesbureau wil voor instellingen tot in detail meten hoe de catering zich verhoudt.

Voedingsdiensten in de zorg worden vergeleken

Volgens Hospitality Consultants is de jaarlijkse bedrijfsvergelijking een individuele analyse van een voedingsdienst, en wordt deze vergeleken met de voedingsverzorging van een vergelijkbare instelling. Het onderzoek bestaat uit een concept- en kostenvergelijking en een kwaliteitsmeting.

Tot in detail wordt aandacht besteed aan service level, kwaliteit en kosten van het cateringdienst. De managementinformatie wordt samengebracht in een rapportage, ondersteund door grafieken en kengetallen. Het bureau geeft ook een persoonlijke toelichting.

Reageer op dit artikel